Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

laserbehandeling

Tatoeage verwijderen nieuwe techniek met de nieuwste Picolaser | Cosmetique Totale

picoway vs picolaserNa de Picosure is er in 2015 is in een nieuwe picolaser op de markt gekomen voor het verwijderen van tatoeages. Dit is de Picoway. In 2017 komt de nieuwste Picolaser op de markt dit is de Picoplus4. Deze picolaser is een “picoseconde laser” die korte laserpulsen in de huid schiet in slechts een triljoenste van een seconde. Het verwijderen van tatoeages kan nu in minder behandelingen plaatsvinden, omdat de inktdeeltjes in veel kleinere deeltjes worden vergruisd.

De eerste picolaser

In 2013 is er groot nieuws. Er is een nieuw Alexandrite Picolaser ontwikkeld met een hele korte pulsduur, de picosure. De pulsduur is van nanoseconde (Q-switched laser) naar picoseconde verkort. Door deze techniek komt het tattoo verwijderen in een stroomversnelling. De picosure heeft ook nadelen; de enkele lichtkleur (755NM) van een Alexandrite Picolaser is erg agressief voor de huid bij het behandelen van donkere en zwarte tatoeages. Dit veroorzaakt snel blaren wat natuurlijk niet wenselijk is na het verwijderen van een tatoeage. Ook dringt de lichtkleur 755NM minder diep in de huid door dan de lichtkleur (1064NM), hierdoor wordt een donkere tatoeage minder snel en minder goed verwijderd. Ook is het niet mogelijk om met 1 lichtkleur alle kleuren inkt helemaal te verwijderen.

Wat is de beste picolaser? De Picoway, Picosure of de Picoplus4?

Na de PicoSure kwam de PicoWay in 2015 op de markt. De picoway is wel sterker en sneller dan de picosure. Ook kan met de picoway veiliger worden gewerkt, omdat het niet met 1 maar met 2 lichtkleuren gaat, namelijk met 1064NM en 532NM. Maar de Picoway is nu voorbij gestreefd door de PicoPlus4. De PicoPlus4 is sinds 2017 nieuw op de markt en is nu de meest krachtige en effectieve picolaser die er is. Omdat de PicoPlus4 uitgevoerd is met de meest moderne en technische hoogstandjes en werkt met wel 4 verschillende lichtkleuren namelijk 1064NM, 660NM, 595NM en 532NM kunnen alle kleuren tatoeages nog sneller en veiliger worden verwijderd.
Supersnel en veilig je tatoeage verwijderen doen onze specialisten het liefst met de PicoPlus4

tatoeage verwijderen met picowayMaak nu een afspraak voor een gratis consult twv 25,- 
Of bel ons centrale nummer 085-9022080
U word altijd geholpen door een kwaliteit geregistreerd specialist.
Controleer gerust onze behandelaars en hun codes Team CT