Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

laserbehandeling

Permanente make-up verwijderen (PMU verwijderen)

PMU verwijderen laserenPermanente make-up verwijderen is een veelvoorkomende behandeling. Ondanks permanente make-up (PMU) voor veel mensen een prachtige oplossing is, kan het toch voorkomen, dat u niet (meer) tevreden bent met het resultaat. Met onze geavanceerde laserbehandeling kunnen we permanente make-up bij de wenkbrauwen en lippen veilig verwijderen, zonder de omliggende huid te beschadigen. PMU verwijderen wordt bij ons altijd gedaan door medisch geschoold personeel.

Permanente make-up, PMU laseren met nieuwste Picolaser

De Q-Switched Nd:YAG laser was lange tijd de aangewezen laser voor het verwijderen van tatoeages. Momenteel kan permanente make-up veel sneller, veiliger en effectiever worden verwijderd met een pico laser. De nieuwste picolaser is de picoplus4. Deze picoseconden laser is uitermate geschikt voor het veilig en snel verwijderen van alle kleuren permanente make-up.

De picolaser zendt laserpulsen uit in een picoseconde. De energie van deze laser dringt de huid binnen en vernietigt onder de huid de ingekapselde deeltjes inkt van de permanente make-up. Uiteraard is de picoplus4 laser uitvoerig getest en draagt de laser het strenge FDA-keurmerk.

Permanente make-up verwijderen: de behandeling

Tijdens de behandeling kleurt de permanente make-up eerst wit. Na een half uur is dit weggetrokken. Vervolgens kan de huid wat rood en warm worden. Dan kan volgende dag rondom het behandelde gebied wat zwelling optreden. Soms kunnen er kleine korstjes of blaasjes ontstaan. Dat zal dan de volgende dagen snel weer weg trekken. Na elke behandeling is de permanente make-up minder zichtbaar. Over het algemeen zijn er 2 á 3 behandelingen nodig, om permanente make-up helemaal te verwijderen. Om de 6 weken kan er een behandeling plaatsvinden.

Na het verwijderen van permanente make-up wenkbrauwen

Als de PMU is verwijderd, kan er nieuwe permanente make-up worden geplaatst. Het voordeel van het eerst verwijderen van de PMU, is dat de PMU-specialist kan werken zonder rekening te houden met de eventuele onzorgvuldigheden van de vorige behandelaar.

Doet het verwijderen van PMU pijn?

PMU verwijderen is geheel niet pijnloos. Toch is een verdoving niet nodig: de pijnprikkels zijn goed te verdragen, zeker omdat we de huid koelen met koude lucht van -4 graden. Veel mensen vergelijken het gevoel van het laseren van permanente make-up, met het laten zetten van permanente make-up. Anderen omschrijven het als het gevoel van een elastiekje dat tegen de huid wordt geschoten.

Kosten permanente make-up verwijderen

Wat de kosten zijn om permanente make-up te laseren hangt af van het te behandelen gebied.
PMU verwijderen of corrigeren kan al vanaf 75 euro. Alle overige prijzen vindt u in bij : prijzen tattoo laseren

Specialist in permanente make-up verwijderen met de picolaser

Cosmetique Totale is gespecialiseerd in PMU verwijderen met de picolaser. Onze kliniek richt zich op medisch-cosmetisch resultaat zonder te snijden of te injecteren. Ook werken wij alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn HBO geschoold en alle behandelingen worden uitgevoerd door kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeuten. Dus u ontvangt een hoogstaande laserbehandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop.

Gratis consult / meer informatie

permanente make-up verwijderenGraag nodigen we u uit voor een gratis consult. Dan kunnen we uw permanente make-up bekijken en dan kan onze specialist al uw vragen persoonlijk beantwoorden.