Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

laserbehandeling

Tattoo verwijderen?

Tattoo verwijderen picolaserSnel en veilig je tattoo verwijderen met de PicoLaser.
Steeds meer mensen hebben tegenwoordig een tattoo. Een tattoo zet je in gedachten voor je leven lang. Maar misschien is je tattoo niet mooi getatoeëerd of is de afbeelding of tekst iets dat nu niet meer bij je past. Om dan elke dag weer naar je tattoo te kijken kan een pijnlijke of vervelende ervaring zijn. Een tattoo verwijderen van je schouder, nek of arm is nu gelukkig zo gebeurd met de nieuwste PicoLaser. Onze ervaren (para) medisch specialisten kunnen snel en efficiënt je tattoo verwijderen.

De HBO Huidtherapeuten van Cosmetique Totale maken gebruik van de nieuwste PicoLaser; de Picoplus 4 om een tattoo te verwijderen. Met deze nieuwste PicoLaser kunnen we alle kleuren tattoos verwijderen of vervagen zonder littekens achter te laten. De PicoLaser beschikt over 4 verschillende laserstralen die speciaal worden toegespitst op je huidtype en de inktkleur. Dit garandeert de veiligste en snelste behandeling zonder pigmentverstoring of schade aan je huid.

Tattoo verwijderen | Yag Q-swiched laser

Om een tattoo te verwijderen met een traditionele Yag Q-swiched laser zijn er heel veel laserbehandelingen noodzakelijk. De hersteltijd na elke behandeling is ook lang. Het duurt zo’n 12-16 weken om de vergruisde inktdeeltjes te laten afvloeien. Omdat er na een Yag Q- Swiched laserbehandelingen toch vaak littekens en/of inktresten achter blijven, verwijderen wij tatoeages NOOIT met een Q-swiched laser. Wij gebruiken de PicoLaser omdat hiermee de inktdeeltjes vele malen kleiner worden vergruist en het risico op ongewenste huidreacties hierdoor te verwaarlozen is.

Tattoo verwijderen | PicoLaser

In 2013 kwam de eerste Picolaser op de markt, “de Picosure” en al snel in 2014 volgde de PicoWay. In 2017 is de nieuwe generatie PicoLaser op de markt gekomen: de Pico4Plus. Deze Pico4Plus, kan weer nog sneller en beter alle kleuren tattoos verwijderen. Een tattoo helemaal verwijderen kan al na 3 tot 6 behandelingen. Dit is afhankelijk van hoe diep de inkt in de huid zit en welk soort inkt is gebruikt. Om de 5 tot 7 weken kunnen de behandelingen plaatsvinden.
Kosten tattoo verwijderen

Wat kost het nu om mijn tattoo te verwijderen met een PicoLaser?

Dit ligt aan het te behandelde gebied. Hoe kleiner de tatoeage des te goedkoper het is. Het verwijderen van een tattoo is al mogelijk vanaf 85,- euro. Kosten tatoeage verwijderen. Wil je ook starten met de best mogelijke aanpak om je tattoo te verwijderen of wil je meer informatie? Neem telefonisch contact met ons op (085-9022080) en stel u vragen aan een van onze para medisch specialisten. Of kom langs in één van onze klinieken voor een gratis eerste consult.

laseren tattoo