Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

laserbehandeling

Tattoo verwijderen Bussum

tattoo verwijderen BussumTattoo verwijderen Bussum? Heeft u een tatoeage laten zetten waar u spijt van heeft? De gecertificeerde huidtherapeuten van Cosmetique Totale zijn gespecialiseerd in tatoeages verwijderen en werken met nieuwste picolaser! Tattoo verwijderen Bussum is mogelijk op de  Vlietlaan 44D te Bussum.

Tattoo laseren Bussum

Komt u uit Bussum en bent u op zoek naar tattoo laseren? Een tatoeage verwijderen door middel van laseren kan met een snel en mooi resultaat. Maar een tattoo verwijderen kan ook vervelend lang duren met een slecht eindresultaat of zelfs littekens tot gevolg als u zich in Bussum laat behandelen met goedkope lasers en/of ongeschoold personeel. Let op dat u niet zoekt naar een q-switch laser, maar dat u zich laat behandelen met een picolaser. Zeker nu u zich ook met een picoplus 4 kunt laten behandelen in Bussum. Daar zijn namelijk veel minder behandelingen mee nodig en de kans is groot dat uw tatoeage volledig wordt verwijderen, zonder dat er een litteken of grijze waas achter blijft.

Hoe werkt een tatoeage verwijderen in Bussum?

tattoo laseren bussumProfessioneel tatoeage verwijderen in Bussum wordt gedaan door middel van een picolaser. De laserstraal van de picolaser zorgt ervoor dat in een picoseconde de kleurpigmenten van de tattoo in microscopische kleine deeltjes uiteenvallen. Tijdens het behandelen ontstaat er ‘white snow’, dit is een witte laag die na het laseren verschijnt. Dit zal na een aantal minuten verdwijnen. In onze kliniek in Bussum word tijdens de behandeling en na afloop van de laserbehandeling de huid gekoeld. Direct na het laseren is het resultaat nog niet goed zichtbaar. Na 3 tot 6 weken na de laserbehandeling zullen de kleine inktdeeltjes worden afgebroken en afgevoerd door het immuunsysteem. De tatoeage zal hierdoor na elke laserbehandeling steeds iets minder zichtbaar zijn.

Picolaser Bussum | Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Iedere tatoeage is anders, om deze reden is het tatoeage verwijderen een zeer persoonlijk traject. De ene tatoeage heeft veel kleuren, de andere is enkel met donkere inkt gezet. Ook als u uit Bussum komt is het mogelijk om snel van uw tatoeage af te komen. De picoplus 4 is de beste optie voor u! Deze nieuwe picolaser is sinds 2017 op de markt en kan nog sneller alle kleuren tatoeages verwijderen. Dus om ervoor te zorgen dat de tatoeage in zijn geheel kan worden verwijderd kunt u in Bussum behandeld worden door een HBO huidtherapeut die behandeld met een picoplus 4 laser. Met een picolaser zijn er gemiddeld zijn er 6 behandelingen nodig. Echter is dit geen garantie, het aantal behandelingen kan per tatoeage verschillen. Zo kan een tatoeage met drie of zelfs meer dan tien behandelingen pas echt goed worden verwijderd. Prijzen tatoeage verwijderen Bussum.

tattoo verwijderen bussum Hieronder leest u de behandelpunten voor tattoo verwijderen in Bussum.

Cosmetique Totale
Vlietlaan 44D
Bussum, 1404 CC

Maak nu gebruik van een GRATIS en vrijblijvend consult t.w.v 35,-.
Ja, ik wil een GRATIS consult voor tattoo verwijderen in Bussum
Of neemt u contact op met ons centrale telefoonnummer: 085 9022080

Bij Cosmetique Totale kunt u ook terecht voor definitief ontharen,  acne behandelingen en/of pigment behandelingen.