Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

laserbehandeling

Tattoo verwijderen Zeist

tattoo verwijderen zeistTattoo verwijderen Zeist? Heeft u een tatoeage laten zetten waar u spijt van heeft? De gecertificeerde huidtherapeuten van Cosmetique Totale zijn gespecialiseerd in tatoeages verwijderen en werken met nieuwste picolaser! Tattoo verwijderen Zeist is mogelijk op de  Bergweg 173 te Zeist.

Tattoo laseren Zeist

Komt u uit Zeist en bent u op zoek naar tattoo laseren? Een tatoeage verwijderen door middel van laseren kan met een snel en mooi resultaat. Maar een tattoo verwijderen kan ook vervelend lang duren met een slecht eindresultaat of zelfs littekens tot gevolg als u zich in Zeist laat behandelen met goedkope lasers en/of ongeschoold personeel. Let op dat u niet zoekt naar een q-switch laser, maar dat u zich laat behandelen met een picolaser. Zeker nu u zich ook met een picoplus 4 kunt laten behandelen in Zeist. Daar zijn namelijk veel minder behandelingen mee nodig en de kans is groot dat uw tatoeage volledig wordt verwijderen, zonder dat er een litteken of grijze waas achter blijft.

Hoe werkt een tatoeage verwijderen in Zeist?

tattoo laseren zeist

Professioneel tatoeage verwijderen in Zeist wordt gedaan door middel van een picolaser. De laserstraal van de picolaser zorgt ervoor dat in een picoseconde de kleurpigmenten van de tattoo in microscopische kleine deeltjes uiteenvallen. Tijdens het behandelen ontstaat er ‘white snow’, dit is een witte laag die na het laseren verschijnt. Dit zal na een aantal minuten verdwijnen. In onze kliniek in Zeist word tijdens de behandeling en na afloop van de laserbehandeling de huid gekoeld. Direct na het laseren is het resultaat nog niet goed zichtbaar. Na 3 tot 6 weken na de laserbehandeling zullen de kleine inktdeeltjes worden afgebroken en afgevoerd door het immuunsysteem. De tatoeage zal hierdoor na elke laserbehandeling steeds iets minder zichtbaar zijn.

Picolaser Zeist | Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Iedere tatoeage is anders, om deze reden is het tatoeage verwijderen een zeer persoonlijk traject. De ene tatoeage heeft veel kleuren, de andere is enkel met donkere inkt gezet. Ook als u uit Zeist komt is het mogelijk om snel van uw tatoeage af te komen. De picoplus 4 is de beste optie voor u! Deze nieuwe picolaser is sinds 2017 op de markt en kan nog sneller alle kleuren tatoeages verwijderen. Dus om ervoor te zorgen dat de tatoeage in zijn geheel kan worden verwijderd kunt u in Zeist behandeld worden door een HBO huidtherapeut die behandeld met een picoplus 4 laser. Met een picolaser zijn er gemiddeld zijn er 6 behandelingen nodig. Echter is dit geen garantie, het aantal behandelingen kan per tatoeage verschillen. Zo kan een tatoeage met drie of zelfs meer dan tien behandelingen pas echt goed worden verwijderd. Prijzen tatoeage verwijderen Zeist.

tattoo verwijderen zeist

Hieronder leest u de overige behandelpunten voor tattoo verwijderen in Zeist.

Cosmetique Totale
Bergweg 173
Zeist, 3037 EH

Onze hoofdvestiging in Zeist is 15 minuten rijden vanaf Soesterberg, Vechten, Bunnik, De Bilt, Beerschoten, Driebergen-rijsenburg, Austerlitz, Odijk en Rijsenburg

Maak nu gebruik van een GRATIS en vrijblijvend consult t.w.v 35,-.
Ja, ik wil een GRATIS consult voor tattoo verwijderen in Zeist
Of neemt u contact op met ons centrale telefoonnummer: 085 9022080

Bij Cosmetique Totale kunt u ook terecht voor definitief ontharen,  acne behandelingen en/of pigment behandelingen.