Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

laserbehandeling

De unieke Focus dots nabehandeling!

focus dots

Om ervoor te zorgen dat we tatoeages nog sneller, nog beter en veiliger kunnen verwijderen werken wij met de nieuwste picoplus4 met de unieke Focus dots nabehandeling. Als we je tatoeage gaan behandelen in onze ruime hygiënische kamer zorgen we voor nog meer comfort, omdat we je tatoeage gaan koelen met ijskoude lucht van -20 graden. Op het gekoelde gedeelte laseren we je tatoeage met onze krachtige picolaser. Normaal gesproken is de behandeling klaar zodra je tatoeage is gelaserd. Maar dit is zeker niet bij ons het geval. Wij gaan nu verder met onze unieke Focus dots nabehandeling!

Wij willen namelijk (net zoals jij) een beter en sneller resultaat behalen en wij gaan daarom verder met onze unieke Focus dots behandeling.

De focus dots behandeling is een gefractioneerde Nd:YAG picolaser en die maakt allemaal het kleine gaatjes tot 3.2 mm in de huid. Op deze manier kan de warmte beter uit de huid en zal op deze manier blaarvorming voorkomen. Ook zorgt het ervoor dat er  versneld collageen en nieuwe gezonde huidcellen worden aangemaakt. Dit zorgt ervoor dat de inktdeeltjes beter worden afgevoerd, zo zijn er dus minder behandelingen nodig. Het voorkomt littekens. Maar het is ook mogelijk om oude tatoeage littekens te verminderen of zelfs te verwijderen. Deze unieke nabehandeling zorgt ook voor een beter en sneller herstel. Het mooiste van deze nabehandeling is dat het een pijnloze behandeling is.

focus dots tattoo

Littekens na tatoeage laseren?

Heb jij al eens met een andere laser je tattoo geprobeerd te verwijderen? Gaat het jou niet snel genoeg of zit je met een achtergebleven grijze waas of littekens? Geen probleem, want waar andere lasers stoppen, gaan de Picoplus 4 en Focused Dots verder!

Onze ervaren huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het verwijderen van tatoeages. Wij werken met de beste lasers en behandelmethodes. Wil je je tattoo veilig en effectief laten verwijderen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis consult bij jou in de buurt. Ja, ik wil gebruik maken van een gratis consult

Voordelen Focus dots nabehandeling

  • Minder laserbehandelingen nodig voor een mooi resultaat
  • Voorkomt blaarvorming na tatoeage verwijdering
  • Sneller herstel na laserbehandeling
  • Mooier en beter herstel na laserbehandeling
  • Voorkomt littekenvorming
  • Vermindert eventuele bestaande littekens
  • Huidverjonging en huidverbetering van de huid

Krijg geen spijt en ga voor kwaliteit!
Het beste is nu mogelijk voor een hele speciale prijs! Aanbieding Tatoeage verwijderen | Picolaser + Focus dots
Bel voor meer informatie of voor een gratis consult naar 085-9022080
of laat je gegevens achter op: Informatie/ afspraak tatoeage verwijderen

Focus dots tattoo laseren

Kijk op “Ervaring tattoo laseren” om te kijken en te lezen hoe het verwijderen van bovenstaande tatoeage is gegaan.